Tag

Brunja

Brunja dhe Biondja

-Ishin dy vajza një Brune e shëndosh dhe një Bionde shume e dobët. -Një dite dy vajzat takohen ne qytet dhe Brunja e shëndoshë shikon për një kohe te gjate…

Më Shumë