Tag

Bjontina shtatëzënë

Bjontina shtatëzënë

Hyp bjondina në autobus dhe i thotë një plakut që ishte ulur në karrike: “Do ngrihësh që të ulet një femër shtatëzënë?” E sheh plaku, nga koka te këmbët dhe…

Më Shumë