Tag

Bjondina

Bjondina dhe aborti

Bjondina shkon në spital dhe futet tek salla e gjinekologjisë. Doktori: Dëshëroni të vizitoheni..? Bjondina: Jo dua të abortoj! Doktori: Përse të abortoni , e keni menduar mire , eshte…

Më Shumë

11 Bjondina

Gjate nje ngjitjeje neper shkembinje, 11 bjonde dhe 1 zeshkane kishin ngecur te kapura per litar. Litari nuk i mbante te gjitha dhe mund te keputej dhe te gjitha do…

Më Shumë

Makina dhe Bjondina

Telefonon një bjonde në polici: – Më kanë hyrë në makine, më kanë vjedhur të gjitha, timonin, pedalet, ndërruesin e shpejtësive, të gjitha….. Pas pesë minutash merr përsëri policinë dhe…

Më Shumë