Tag

Bjondet dhe lumi

Bjondet dhe lumi

-Dy bjonde qendrojn prane nje lumi por ne ane te kunderta. -Bjondja nga nejra ane e lumit e therret bjonden ne anen tjeter dhe e pyet? -Hej, te lutem me…

Më Shumë