Tag

Birra

Birra

Një ditë dimri në mëngjës, Agimi u fut në lokalin e tij të zakonshëm dhe i drejtohet kamarierit: – Një shishe birrë! – Birrë, qysh tani në mëngjes?! — u…

Më Shumë