Tag

biondja

Biondja dhe papagalli

Ne nje parukeri pronarja kishte vendosur nje papagall gjithe ngjyra ne hyrje te parukerise. Cdo here kur nje bionde kalonte perpara parukerise papgalli i theriste: – Ej, Prosti! Ej, Prosti!…

Më Shumë

Brunja dhe Biondja

-Ishin dy vajza një Brune e shëndosh dhe një Bionde shume e dobët. -Një dite dy vajzat takohen ne qytet dhe Brunja e shëndoshë shikon për një kohe te gjate…

Më Shumë

Delet dhe biondja

Shkon biondja në katund dhe sheh një çoban duke ruajtur delet. Sa vjeçare është kjo delja? Ajo dele është dyvjeçare. E qysh e din ti se sa vite i ka?…

Më Shumë