Tag

biondina

Biondina: Jepi edhe një shans

Moderatori pyet një konkurrues:”Sa bëjnë 2+2? Përgjigja, 5 – Publiku tha: jepi dhe një shans. Moderatori pyet përsëri: “Sa bëjnë 2+2?” Përgjigja,3. Publiku: -Jepi edhe një shans. Moderatori pyet përsëri:…

Më Shumë

Biondina me çadër

I humb biondinës çadra. Posa ajo shkon në polici, aty e pyesin: Kur e keni vërejtur që ju ka humbur çadra?. Biondina: Kur është ndalur shiu, desha ta mbyll, por…

Më Shumë

Së bashku

-Një bionde dhe një brune hipur në lift kur papritmas ndalet rryma dhe brunja filloi të thërrasë për ndihmë: “Ndihmë! Ndihmë”. – Megjithatë nuk e dëgjoi askush, kështu që ajo…

Më Shumë