Tag

bionde

Së bashku

-Një bionde dhe një brune hipur në lift kur papritmas ndalet rryma dhe brunja filloi të thërrasë për ndihmë: “Ndihmë! Ndihmë”. – Megjithatë nuk e dëgjoi askush, kështu që ajo…

Më Shumë