Tag

Bindinat

Bindinat dhe bombet

Dy bjondina duke u shetitur gjejnë dy bomba E para: Ne duhet këtë menjëhere ta lajmrojme në polici E dyta: Por në qoft se njëra eksplodon E para: Po i…

Më Shumë