Tag

Berlusconi dhe femija

Berlusconi dhe femija

Berluskoni sihte ne nje udhetim ne lumin Nil. Bie ne lum dhe nje djal i vogel e ndihmon te dale. Berluskoni per ta falenderuar e pyet cfare deshiron si shperblim?…

Më Shumë