Tag

Berberi

Berberi

Një ditë një polic shkon tek berberi për tu qethur. Duke bërë muhabet berberi i thotë: – E dini ju ça e kam djalin e gruas? – Polici:  djalë halle…

Më Shumë

Tek berberi

Tek berberi, berberi me një klient po bisedojnë, ndërsa një klient tjetër është ulur dhe po lexon gazetën. Thotë berberi: – Në këtë botë ka disa zanate vërtet të poshtra,…

Më Shumë

Berberi

-Nje berber llafazan I thote nje klienti te zakonshem: – A e more vesh ne 2 janar do te ngordhin te gjitha kafshet e botes dhe ne 4 janar do…

Më Shumë