Tag

Bar Caffe

Në Bar Caffe

Një njeri kur po kulloste lopën pa një lokal ku shkruante “Bar Caffe”. Hyn brenda dhe vjen kamerieri e pyet: -Çka dëshiron me pi zotëri? –Bar për lopën e Caffe…

Më Shumë