Tag

Bankomati

Bankomati

Një zotëri në moshë shkon në një klub fitnesi. Duke bërë stërvitje i moshuari sheh një vajzë shumë të bukur duke hyrë në klubin e fitnesit. Ai thërret trajnerin dhe…

Më Shumë