Tag

banka

Vjedhja në bankë

Në një bankë shkuan disa hajdutë për të vjedhur. Arkëtari lajmëroi policinë që të zënë daljet. Policët e zbatuan me përpikmëri kërkesën. Bllokuan të gjitha daljet dhe lanë të lira…

Më Shumë