Tag

Baballarët

Baballarët

Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë. Njëri thotë: “Babi im pasi hedh shigjetën, vrapon dhe e kap pa arritur në shenjestër. I dyti: Babi im gjuan…

Më Shumë