Tag

avioni

Avioni e ka marre flake

Gjate fluturimit,ndizet avioni.Piloti,me parashute ne shpine e hap deren dhe u’thot udhetareve te trishtuar. -Avioni ka marre flake,po mos u brengosni!!! Po shkoj t’i lajmeroj zjarrfi kesit.

Më Shumë

Ne avion

Ne nje avion ndodhej nje amerikan, nje italian dhe nje shqiptar. Gjate udhetimit, keto filluan duke i shit mend shqiptarit. Amerikani fillon duke fol nga unaza. – Cfare je duke…

Më Shumë