Tag

Atletika

Atletika

Burri shikon atletikë në TV, kur afrohet gruaja dhe e pyet: “Pse po vrapojnë këta njerëz?” -Burri i përgjigjet: “Po fituesi i merr 5.000 euro”, ndërsa gruaja i thotë: -Hajde…

Më Shumë