Tag

Aspirinat

Aspirinat

-U zgjova kete mengjes dhe u ndjeva shume keq, i thote nje tip nje shoku dhe vendosa te vras veten duke marre 1000 aspirina. – Po pastaj? – Pasi piva…

Më Shumë