Tag

argati

Punët e beut

Ca gazetarë ndaluan Xhevap beun, ku ishte duke bërë anketim, dhe e pyetën: çfarë është seksi, qefë apo punë? – Punë, – i tha beu. Masanej gazetarët ndaluan argatin dhe…

Më Shumë