Tag

Amputimi

Amputimi

Mjeku: Kemi një lajm të mirë dhe një të keq. Pacienti: Së pari të keqin! Mjeku: Gabimisht jua kemi amputuar këmbën e majtë në vend të të djathtës. Pacienti: Of,…

Më Shumë