Tag

Alimentacioni

Alimentacioni

Babai i shkurorëzuar i thotë vajzës së tij: – Merre këtë çek dhe dërgoja nënës tënde. Meqë tash i ke 18 vjet, thuaji se këto janë paratë e fundit që…

Më Shumë