Tag

Akullorja

Akullorja

-Nje xhaje, pasi priti gati nje ore ne radhe, per te blere nje akullore,me ne fund i vjen radhe.blen akulloren, paguan leket, dhe niset telargohet i gezuar qe bleu akulloren…

Më Shumë