Tag

aborti

Bjondina dhe aborti

Bjondina shkon në spital dhe futet tek salla e gjinekologjisë. Doktori: Dëshëroni të vizitoheni..? Bjondina: Jo dua të abortoj! Doktori: Përse të abortoni , e keni menduar mire , eshte…

Më Shumë