Tafa ne Rome

Tafa shkoi për here te pare ne Rome, për te vizituar sallonin e bujqësisë. Ne kohen e drekës, afrohet tek një vend ku bëheshin ushqime te shpejta.

-A dëshironi një hot-dog?- e pyet shitësi.

– Po,- përgjigjet Tafa.

Paguan, e merr ushqimin dhe pyet shitësin:

– Si përkthehet: “hot-dog”?

– “Qen i nxehte”, – i thotë ai.

Tafa shikon me fytyre te prishur sandviçin e gjate e te skuqur midis fetave te bukës dhe i thotë shitësit:

-Po ti nuk gjete ndonjë pjese tjetër te qenit, po me dhe këtë?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento