Super kembe ne Striptizem

Isha ne nje lokal nate me striptiste dhe duke ndenjur ne nje tavoline vjen njera duke u tundur dhe fillon te kercej mbi tavoline.
– O nene cfare kembesh!
– Ashtu he?! Me thote gjithe naze.
– Pa dyshim qe po, i them, shumica e kembeve te tavolinave do te ishin thyer po te mbanin kete peshe.

Të ngjashme

Ska komente

Komento