Supa e nxehte

I biri me të atin e ve ishin ulur për të ngrënë supë për drekë. I biri e provon i pari supën, por ajo ishte aq e nxehtë sa atij nisën ti rridhnin lotë nga sytë. I ati e pyet
– Përse qan o bir ?
I biri i fsheh të vërtetën duke iu përgjigjur:
– Mu kujtua nëna e vdekur!
Atëherë i ati hesht dhe fut edhe ai në gojë një lugë supë. Supa tepër e nxehtë e bën edhe atë t’i dalin lotë nga sytë.
– Pse po qan o babë ? – e pyet i biri tinxar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento