Suksesi shkollor

Aktori i drejtohet birit të vet në ditën e suksesit shkollor:”Si kalove biri im, çdogjë në rregull?” “Paj, babi, kontrata ime me klasën e tretë u vazhdua edhe për një vit.”

Të ngjashme

4 Komentet

 • Reply MOZA 11/01/2011 at 4:07 pm

  HAHA … shum mire poedhe njo une pe thom u kon babi dhe femija (studenti) e pyt babi plak ncilin vit je me baben ne t’paren ani mir vitin e dyt e vet ncilin vit je ne t’parin mir kur e pyt ne vitine tret studentiithot ne te dyte baba ja bon aaaaa e paske lshu msimin :DHAHAHAHAAHAHHAA
  😛
  XD
  😀

 • Reply rea 04/03/2011 at 8:42 pm

  hahahahahhahahahahaha sa bukur :*

 • Reply alba 26/03/2011 at 4:19 pm

  hahahahahaha

 • Reply leonora 07/05/2011 at 2:55 pm

  valla shum interesant se ky djali paska ngelur e i thot aktorit mu vazhua kontrata ne klasen e tret edhe per nje vit

 • Komento