Studenti

Vjen babai për ta vizituar të birin student herët në mëngjes. I bie ziles dhe ia hapë derën pronarja e banesës.
“A banon këtu Albani?”
“Po banon! Merreni prej korridorit dhe shtrijeni në shtrat në dhomën e parë djathtas”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento