Studenti dhe peshku i artë

Një student e zë një peshk të artë.

Më lësho dhe do ta plotësoj një dëshirë – thotë peshku.
Si një? A nuk janë tri? – pyet me habi studenti.
Eee, tash është me sistemin e Bolonjës…

Të ngjashme

Ska komente

Komento