Standardet e dyfishta

Burri e pret gruan te stacioni dhe kur ajo vjen, ai thjesht e pershendet dhe nuk thote asgje.

Gruaja reagon menjeherë pas ketij veprimi:
– I dashur, pse je keshtu? Shikoje ate burrin si e perqafon gruan e tij.
– E shoh, por gruaja e tij eshte duke shkuar..

Të ngjashme

Ska komente

Komento