Spitali i Budallenjeve

Ne spitalin e budallenjve ju vune te hanin ne pjata bosh per te provuar nqs ndonjeri ishte sheruar.
-Te gjithe filluan te hanin , vetem njeri nuk po hante.
-Kujdestari mendoi se ai ishte sheruar dhe e pyeti pse nuk po hante.
-Po pres te ftohet.u pergjigj budallai

Të ngjashme

Ska komente

Komento