Sot jo, por dje…

Policët e kapin një hajn duke vjedhur dhe e ‘sakatojnë’ duke e rrahur.
Të nesërmen e ai del para gjykatësit.
Gjykatësi: Meqë i keni pranuar të gjitha…
Hajni: I kam pranuar, i nderuari gjykatës, pasi policët më kanë rrahur, më kanë keqtrajtuar…
Gjykatësi: Nuk e besoj, sot policia nuk e maltreton askënd!
Hajni: Sot jo, po t’i shihje dje…

Të ngjashme

Ska komente

Komento