Sorra dhe ujku

Sorra dhe ujku po udhetonin ne avion. Dhelpra ishte kamariere, ariu ishte piloti. Shkon dhelpra tj’u sherbej dhe Sorra ngacmon dhelpren. Ajo i thote rri urte se do ti them ariut. I pelqen loja Ujkut dhe fillon ngacmon dhe Ujku dhelpren. Dhelpra qe nuk duron me, shkon dhe i tregon ariut. Ariu babaxhan kthehet dhe kap sorren dhe Ujkun dhe i hedh nga avioni. Ne renie e siper, sorra pyet ujkun:
“O UJK DI TE FLUTUROSH TI ??
– JO – i thote Ujku
– EPO C”TE SATEME DOJE QE NGACMOVE DHELPREN !!?

Të ngjashme

Ska komente

Komento