Sms për gruan

Zemër sa dola nga puna më shtypi një makinë. Paula më solli këtu në spital. Janë duke mi bërë të gjitha ekzaminimet e nevojshme. Goditja në kokë ishte shumë e fortë por fatmirësisht pa asnjë pasojë të rëndë, ndërkohë që kam një frakturë të keqe në këmbë e cila mund të më rrezikoje deri dhe prerjen e saj…!
Përgjigjja e gruas:
– Kush është Paula?

Të ngjashme

Ska komente

Komento