Skënderbeu

Vjen një fshatar i vjetër në Prishtinë, dhe pyet një polic se ku gjendet Skënderbeu?
– A more mixhë, po edhe budalla më i madh e di këtë punë!
– Po bre mixhë, po pikërisht për këtë po të pyes ty – ia kthen fshatari!

Të ngjashme

Ska komente

Komento