SIDA

Djali: Mami, unë kam SIDA.
Mami: Mos u kthe me ne shtëpi, biri im
Djali: Po pse, ma?
Mami: Po erdhe, do ja ngjitesh gruas. Gruaja do ja ngjisë vëllait tënd, vëllai jot shërbëtores. Shërbëtorja do ja ngjisë babait, babai motrës sime, motra ime burrit te saj. Burri i saj do ma ngjisë SIDEN mua, unë kopshtarit, kopshtari motrës tende.
Dhe po u infektua motra jote, e hëngri gjithë qyteti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento