Si ta kuptoni se jeni bërë alkoolist

– Duhet të mbaheni fort për dheu që të mos bini në tokë.
– Puna ju pengon në pirje.
– Guaska e banjës shpesh ju godet në kokë.
– Më qartë shihni kur e mbyllni njërin sy.
– Derisa ishit në një ndejë, dikush e ka lëvizur vendparkimin.
– Bini nga dyshemeja.
– I gjithë lokali ju përshëndet porsa arrini te dera.
– Jeni të bindur se katër ushqimet bazë të njeriut janë: kafeina, nikotina, alkooli dhe femrat.

Të ngjashme

Ska komente

Komento