Si erdhëm në jetë

I pyesin fëmijët nëse e dinë se si kanë ardhur në këtë botë.

Gjermani: Mua më ka sjellë tezja nga Holanda.

Francezi: Mua më ka sjellë një kushëri nga Amerika.

Shqiptari: Ne jemi fukara dhe nuk kemi para për gjëra të tilla, prindërit tanë na bëjnë vetë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento