Si Coca Cola

Takohen dy miq të vjetër. Pas një bisede të gjatë, pyet njëri:
– Si të shkon jeta seksuale?
– Si të them… Si Coca Cola.
– Eee, bukur, d.m.th. ëmbël dhe me shkumë?
– Jo, miku. Në fillim ishte ‘normale’, pastaj u bë ‘light’, ndërsa tash është ‘zero’…

Të ngjashme

Ska komente

Komento