Si behet dashuri ne qytet

Nje vajze nga fshati transferohet ne qytet dhe punon si pasturese ne nje shtepi te pasurish.
Duke pastruar nje dite dhomen e gjumit, gjen poshte krevatit nje prezervativ. E merr e habitur dhe fillon ta studioje. Nderkohe e zonja e shtepise hyn dhe e pyet.

– Pse habitesh, tek ju ne fshat nuk behet dashuri?
– Behet posi jo, por jo sa ti rrezojme lekuren.

Të ngjashme

Ska komente

Komento