Shuli dhe gjyshi

E pyesin Shulin se pse e ka sjellë gjyshin në mbledhjen e prindërve në shkollë.

Shuli përgjigjet: Është i vetmi në familje që nuk dëgjon mirë.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply natore 17/02/2011 at 7:25 pm

    ju lumt dora atyre qe e kan shkru kete barcolet
    shum bukur
    bravo

  • Leave a Reply to natore Anulo