Shtëpia prej druri

Një ditë amerikanët kanë djegur të gjitha ndërtesat prej druri në Itali.

Italianët për t’u hakmarrë, shkojnë në Amerikë t’u djegin atyre ndërtesat prej druri dhe më në fund gjejnë një dhe e djegin. Të nesërmen doli në lajme: “U dogj ambasada italiane në Amerikë”

Të ngjashme

Ska komente

Komento