Shtatzëna dhe fqinja

Gruaja hyn në muajin tetë të shtatzënisë, krevati bëhet gjithnjë e më i ngushtë dhe flenë në krevate të ndara me burrin. Një ditë ajo i thotë burrit:
– Unë të kuptoj, ti duhet t’i plotësosh nevojat. Merri 100 euro dhe shko kërkoi fqinjës të t’i plotësojë…
Burri i habitur, merr paratë dhe drejt e në shtëpinë e fqinjës. Mirëpo, kthehet shumë shpejtë dhe i thotë gruas:
– Nuk pranon! Kërkon 200 euro!
– Këqyre kudra! Kur ishte ajo shtatzënë unë merrja nga 100 euro..

Të ngjashme

Ska komente

Komento