Shtate xhuxhat ne takim me Papen

Papa priste ne nje takim te vecante shtate xhuxhat. Sapo ai u shfaq Grindaveci i del para dhe e pyet:

– At i Shenjte, kam nje pyetje delikate, mundem.
– Po biri im, me thuaj!
– Ketu ne Vatikan keni murgesha xhuxhe, si ne?
– Jo biri im!
Xhuxhat e tjere godisnin njeri-tjetrin me bryla.
– Po neper europe a ka te tilla?
– Jo bir!
Edhe njehere pergjigjia ishte negative ndersa te tjeret po qeshnin.
– Po neper bote, At i Shenjte, nuk ka asnje?
– Jo bir! Asnje!
Ne kete moment plasin te qeshurat e shfrenuara
– Por, biri im pse pyet? Xhuxhat e tjere duke qeshur pergjigjen:
– Ka bere seks me nje pinguin! Ka ber seks me nje pinguin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento