Shqiptarja dhe Rusi

Nje grua shqiptare vizitoi nje ferme lopesh ne Rusi. Rusi qe shoqeronte, per te ngacmuar gruan, qe kishte gjoks te madhe, i tha:

– Ju andej nga shqiperia jeni shume mire me qumesht!
– Me qumesht ne jemi mire, por ju qenkeni keq me lesh, – ia kthehu shqiptareja duke veshtruar koken tulle te rusit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento