Shqiptari në pishinë

Shqiptari, amerikani dhe gjermani garojnë se cili po çon ujë më lartë dukë kërcyer në pishinë.

Kërcejnë amerikani dhe gjermani, gjuajnë ujë goxha lart, ndërsa shqiptari nuk gjuan ujë hiq në disa tentime, reagon juria: Lusim shqiptarin të kërcejë në ujë dhe jo në beton.

Të ngjashme

Ska komente

Komento