Shqiptari ne Paris!

Nje Shqiptar shkoi per pune ne Paris. Meqe nuk gjeti pune, per te mos vuajtur nga uria, hyri ne nje restorant.
Si hengri buke i tha kamarierit:
– Si veproni me ato kliente qe nuk kan te paguajne ushqimin?
– U fusim nje shkelm dhe i nxjerrim jashte.
– Urdhero e me fut dhe mua nje shkelm, – tha Shqiptari, – se s’kam asnje lek.

Të ngjashme

Ska komente

Komento