Shqiptari, francezi dhe italiani

Ishte nje francez,hyri brenda nje dhome aty kishte miza ,francezi doli jashte:Hyri italiani po ashtu edhe italiani doli jashte :Hyri shqiptari ai qendroi dhe e pyeten se ssa mir qendrove dhe ai ia ktheu mbyta nje e te tjeret shkuan e varrosen

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply qendrim 23/06/2014 at 2:16 pm

    like

  • Komento