Shqiptari e pyt kinezin

Kan qen shqiptari dhe kinezi.Shqiptari e pyt kinezin sa banor jeni?
Kinezi i thot a pe shef qet thes me oriz?
Shqiptari pergjigjet po.
Kinezi ja kthen qekaq banor jemi ne sa nje thes me oriz,
po kur e pyt kinezi shqiptarin se sa banor jem
shqiptari i thot a pe shef qat shishe me fafarona(speca) qekaq jemi ne
Kinezi quditet dhe thott waaaa sa pak,pastaj ja pret shqiptari pak pak veq kerkoi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento