Shqiptari dhe turku

Nje qeveritar shqiptare i thote nje zyrtari te larte turk:

– Kemi bere kete gje e ate gje.
– Marshallah! – ia ktheu turku.
– Do te bejme dhe kete e kete, – vazhdoi shqiptari.
– Ishallah! – i tha turku.
– A do te beni dhe ju si ne ?
– Meazallah! – ia ktheu turku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento